Μοσχάρι και μαγείρεμα

  • ΓΙΑ ΒΡΑΣΤΟ: ΕΛΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΟ,ΣΙΔΗΡΌΔΡΟΜΟΣ,ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΟ,ΠΟΝΤΙΚΙ
  • ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ: ΕΛΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΟ,ΣΠΑΛΑ, ΚΙΛΟΤΟ,ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ, ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
  • ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟ: ΕΛΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΟ, ΚΙΛΟΤΟ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ, ΣΠΑΛΑ, ΠΟΝΤΊΚΙ, ΧΤΕΝΙ, ΚΑΠΑΚΙ, ΝΟΥΑ
  • ΓΙΑ ΨΗΤΑ (ΣΧΑΡΑ/ΚΑΡΒΟΥΝΑ): ΣΠΑΛΟΜΠΡΙΖΟΛΑ, ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ, ΣΥΚΩΤΙ
  • ΤΗΓΑΝΙ: ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ (ΤΡΑΝΣ/ΝΟΥΑ), ΣΥΚΩΤΙ
  • ΚΙΜΑΣ: ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΠΑ (Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΙΠΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΦΡΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ: 

  • ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΟ: Πρέπει πάντα να μας καλύπτει η όψη,η υφή και η μυρωδιά του. Όταν ένα κομμάτι είναι αρκετά σκούρο, κολλώδες, στεγνό ή έχει έντονη μυρωδιά δεν πρέπει να το αγοράσουμε.
  • ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ: Κοιτάμε η σφραγίδα του μοσχαριού να είναι μπλε που δηλώνει ότι το κρέας είναι ελληνικό.
  • ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ: Όλα τα σφαγεία έχουν ταυτότητα στην οποία αναγράφεται η χώρα γέννησης, η χώρα εκτροφής και η χώρα σφαγής του ζώου. Στο δικό μας κατάστημα θα βρείτε την λευκή ταυτότητα με μπλε πλαίσιο κάτι που σημαίνει ότι το μοσχάρι γεννήθηκε και σφάχτηκε στην Ελλάδα.

Υ.Γ. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΡΕΟΠΩΛΗ ΣΑΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.